TEMATICĂ

Participanții la lucrările conferinței, vor avea posibilitatea de a învăța să lucreze cu sisteme robotice în neurochirurgie, de ultimă generație în domeniul neuroimagisticii intraoperatorie în neurochirurgie și chirurgie spinală de înaltă performanță.

Robotul Mazor X este cel mai performant sistem robotizat existent în lume la ora actuală pentru chirurgia spinală. Mazor X, care este un instrument de ghidare a şuruburilor introduse pe vertebrele coloanei. Operaţia se face iniţial virtual, pe baza soft-urilor pe care le are robotul, se fixează traiectoria, nivelul, unghiul şurubului, apoi robotul preia datele şi ghidează chirurgul în locul unde este setat să facă incizia.

Platforma de ghidare robotică craniană Stealth Autoguide. Platforma Autoguide Stealth este un sistem de ghidare robotizat destinat poziționării spațiale și orientării suporturilor de instrumente sau ghidurilor de instrumente utilizate în procedurile neurochirurgicale.

Sistemul Stealth Station S8 este un sistem de navigație chirurgicală, o soluție cuprinzătoare care unește tehnologia de vârf cu 25 de ani de experiență în domeniul navigației neurochirurgicale.

0-ARM 2 este un Sistem de imagistică chirurgicală multi-dimensional care, în combinație cu sistemul de navigație Stealth Station S8, oferă o soluție unică pentru toate procedurile în chirurgia coloanei, DBS, și nu numai, scăzând necesitatea unei intervenții ulterioare de revizie.

Sistemul Imagistic O-ARM 2 intra-operator poate fi utilizat înainte, în timpul și după intervenția chirurgicală și aduce imagistica intra-operativă la un nou nivel, permițând: un acces simplu și rapid, în timp real, imagini 3D (precum și imagini 2D) în timpul intervenției, pentru sprijinul deplin în timpul intervențiilor pe coloana vertebrală și nu numai.