ÎNREGISTRARE ȘI TAXE

Data limită pentru înregistrare: 10 septembrie 2021.

TAXE DE PARTICIPARE:
Medic Primar & Specialist: 600 lei. (Certificat cu credite EMC – CMR)
Medic Rezident: 400 lei. (Certificat cu credite EMC – CMR)
Student: 150 lei. (Certificat de participare)
Alte categorii: 250 lei. (Certificat de participare)

TAXELE DE PARTICIPARE INCLUD:
Mapa, Pix si Broșura Evenimentului – Printate
Suportul de curs alcătuit din prezentări (video, power point, pdf)
Certificatul de participare cu credite EMC din partea Colegiului Medicilor din România
Certificat de participare fără credite EMC
Certificat de Speaker

ACCES

Accesul la lucrările în online ale conferinței se va face în baza formularului de înregistrare completat de fiecare participant în parte precum si de plata taxei de participare.

OBS: Pentru Autorul Prezentator al unei lucrări, participarea la lucrările online ale Conferinței de Robotică în Neurochirurgie este gratuită, în baza completării online a formularului de înregistrare la eveniment și transmiterea lui către organizatori.

Expedierea kit-ului de eveniment se va face prin curier rapid către fiecare participant în parte, iar costurile cu transportul vor fi suportate de organizatori. 

Speakerii Invitați/Lectorii Invitați care doresc Certificatul de Speaker precum și Certificatul cu Credite EMC, eliberat de Colegiul Medicilor din România, au obligația de a se înregistra la eveniment completând formularul de înregistrare online, iar la observații, vor trece Speaker Invitat.

Autorii/coautorii de lucrări care doresc Certificatul de Speaker precum și Certificatul cu Credite EMC eliberat de Colegiul Medicilor din România, au obligația de a se înregistra la eveniment și de a plăti taxa de participare, completând formularul de înregistrare online, iar la observații, vor trece autor/coautor/titlul lucrării.

CONFIRMARE ÎNSCRIERE

Toți participanții înscriși la eveniment, după înregistrare și plata taxei de participare, vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii, precum și de validare a datelor necesare expedierii kit-ului cu materialele de eveniment prin curier rapid (adresa de livrare, numar de telefon).